El Servei Català de Trànsit informa que la conductora d’un turisme ha mort en una col·lisió a la C-31 a Ventalló (Alt Empordà)

27/10/2018 14:10

Amb aquesta víctima, ja són 161 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya en el que portem d’any

DIA: Dissabte, 27 d’octubre de 2018
HORA D’AVÍS: 10:24 h

VIA: C-31, al punt quilomètric 367, a Ventalló (Alt Empordà)

El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí s’ha produït un accident de trànsit mortal a la C-31 al terme municipal de Ventalló (Alt Empordà). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 10:24 h.

Per causes que encara s’estan investigant, dos turismes han xocat lateralment. Com a conseqüència de l’accident, la conductora d’un dels turismes ha mort. Es tracta de A.R.H., de 84 anys, nacionalitat francesa i veïna de l’Escala. En el mateix vehicle hi anava una altra persona, que ha resultat ferida lleu i ha estat traslladada a l’Hospital de Figueres. L’ocupant de l’altre vehicle ha resultat il·lès.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, s’ha donat pas alternatiu als vehicles fins a les 12:30, quan s’ha normalitzat la situació.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

27 d’octubre de 2018

http://transit.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/20181027_acc_C31_VentallA