El Servei Català de Trànsit informa que el conductor d’un turisme va morir ahir en un xoc frontal a l’N-II a Celrà (Gironès)

Amb aquesta víctima, ja son 158 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya en el que portem d’any

16/10/2018 10:10

DIA: Dilluns, 15 d’octubre de 2018
HORA D’AVÍS: 18.41 h

VIA: N-II, al punt quilomètric 722, a Celrà (Gironès)

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la tarda es va produir un accident de trànsit mortal a l’N-II al terme municipal de Celrà (Gironès). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 18.41 h.

Per causes que encara s’estan investigant, es va produir un xoc frontal entre un turisme i una furgoneta. Com a conseqüència de l’impacte, el conductor del turisme va resultar ferit greu i va ser traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on posteriorment ha mort. Es tracta d’un home de 24 anys, de nacionalitat romanesa. D’altra banda, el conductor de la furgoneta va resultar ferit menys greu i va ser traslladat al mateix centre hospitalari.

Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l’afectació viària, la via es va tallar quasi una hora i mitja i la circulació es va desviar per l’N-IIa. Finalment, a les 20.45 h es va normalitzar el trànsit a la zona.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

16 d’octubre de 2018

http://transit.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/20181015_acc_NII_Celra