Un camioner agredeix un ciclista amb un martell per un incident de trànsit

Ha passat a Pontevedra, ja l’han identificat i l’empresa on treballa el vol denunciar
Redacció 26  Actualitzat 
El camioner, amb el martell a la mà, intenta agredir un ciclista

El camioner, amb el martell a la mà, intenta agredir un ciclista

Aquest dijous, les imatges d’un incident de trànsit a Pontevedra s’han fet virals a les xarxes socials: l’agressió d’un camioner amb un martell a dos ciclistes.

En el vídeo es veu com l’home, amb una actitud molt irada i amb el martell a la mà, baixa del camió i comença a empaitar un dels ciclistes, insultant-lo i dient-li “et mato”. El camioner torna poc després i fa volar una de les bicicletes d’un cop de peu.

Després agafa i llença la bicicleta i s’encara amb el segon ciclista, que agafa la seva bicicleta i intenta allunyar-se. El camioner el segueix, increpant-lo, i intenta atacar-lo amb el martell.

Després d’un primer intent fallit, tots dos surten de pla i se sent un cop i després un crit del ciclista.

Vídeo incrustat

Kiko Novoa@kikonovoa

Así foi o ataque a marteladas dun camioneiro sobre uns ciclistas. Pasou en Pontevedra.

108 persones estan parlant sobre això

Traumatisme cranioencefàlic

L’incident va passar dijous a l’entrada de la fàbrica de transformació de fusta de l’empresa Ence a prop de Pontevedra.

El ciclista va rebre almenys un cop al cap i el van assistir a l’Hospital de Montecelo per untraumatisme cranioencefàlic.

En declaracions al diari “El Faro de Vigo“, el ciclista, que es diu Delfín Santiago Macías, ha dit que va tenir molta sort de portar posat el casc.

“No em vull ni imaginar què m’hauria passat si no hagués portat el casc.”

Segons han explicat els dos ciclistes a aquest diari, el camioner els havia avançat uns moments abans a la carretera a molta velocitat i sense respectar la distància de seguretat.

 

Quan van veure que girava per entrar a la fàbrica, s’hi van acostar per recriminar-l’hi, i aquest hauria estat el moment en què l’home hauria baixat del camió amb el martell.

Condemna de l’empresa

L‘empresa Ence ha emès un comunicat condemnant l’acció i l’actitud “incívica i violenta” del conductor, i ha assegurat que procurarà que no torni a treballar per a ells.

També han anunciat que la mateixa empresa el denunciarà a les autoritats, i han expressat “suport total” als ciclistes per l’agressió, que han qualificat de lamentable i inacceptable.

Els dos ciclistes també han denunciat el conductor, que ja ha estat identificat.