Un conductor, en sentit contrari per l’autovia de Banyoles

L´home, de 82 anys, va declarar a Mossos que s’havia equivocat i la DGT li revisarà el carnet

13.02.2016 

E.B. | PALOL DE REVARDIT «Un tot terreny anant en sentit contrari per l´autovia de Banyoles en direcció Girona», aquest és el missatge que diversos conductors que circulaven per la C-66 el dijous a la tarda van dir als operadors del telèfon d´emergències 112.

Van donar la placa de matrícula i fins i tot, un conductor que anava per la variant va enviar un vídeo. Els Mossos van poder localitzar la persona que anava al volant del vehicle.

El conductor, de 82 anys, va posar en perill la vida de les persones que hi circulaven i semblava ser que no es va adonar del fet. Sortosament, el trajecte va durar poc menys d´un quilòmetre i mig. En en aquell moment és quan va veure que els altres cotxes anaven en sentit contraria al seu i en arribar a la sortida de Riudellots de la Creu, va canviar de direcció.

Aquest fet va succeir dijous al voltant de les cinc de la tarda, quan l´home va agafar la C-66 a l´alçada de Palol de Revardit i va començar circular per aquesta carretera en contra direcció. Sortosament, i això segurament és el que va evitar més d´un accident, la carretera té dos carrils de circulació per banda i una mitjana que la separa.

Ràpidament els Mossos van rebre l´alerta que a més d´anar en sentit contrari, l´home anava amb els llums apagats quan estava caient pluja i tota l´estona portava un intermitent. Finalment, va canviar de sentit a Riudellots de la Creu.

Els Mossos van localitzar l´home que conduïa. Es tracta d´un veí de la comarca de 82 anys. En la seva declaració els va explicar que s´havia equivocat i va reconèixer haver posat en perill la resta de conductors. Finalment, els Mossos de la comissaria de Banyoles van decidir fer un requeriment a la prefectura de Trànsit per explicar-los el fet i per tant que li revisin l´atorgació del permís de conduir.